ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Αλογοσκούφη - Μανιατάκη

17:04 - 17 Ιαν 2007 | Οικονομία
Με τον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Δημήτρη Μανιατάκη συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης.

Ο Υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Μανιατάκη για την έως τώρα προσφορά του στην επιχείρηση και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του για τις διεθνείς συνεργασίες που αναπτύσσει η ΔΕΗ.

Κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Αλογοσκούφη λόγω άλλωστε και των καλών σχέσεων που έχει ο υπουργός με τον κ. Μανιατάκη.     

Εντωμεταξύ, ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τα σημερινά εγκαίνια του πρώτου στην Ελλάδα Τεχνολογικού Συνεργατικού Σχηματισμού (Cluster) στο Μαρούσι, σχετικά με την αποχώρηση του Δημήτρη Μανιατάκη από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε., δήλωσε: «Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού είναι η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση. Θα συνεχίσει το δρόμο της σταθερά και την αναπτυξιακή της πορεία και θα ξεπεράσει δυσκολίες, όπως αυτή που δημιουργήθηκε με την παραίτηση του Δημήτρη Μανιατάκη, ενός σπουδαίου Έλληνα, με μοναδικό ήθος, που επί δύο χρόνια έχτισε το μέλλον της ΔΕΗ μέχρι και το 2010, με το σχετικό πρόγραμμα το οποίο έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό της ΔΕΗ, και θα προχωρήσει και πάλι δυνατά και πρωταγωνιστικά η ΔΕΗ και το επόμενο διάστημα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.