ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διορθώσεις στο επίδομα θέρμανσης προανήγγειλε ο Αλεξιάδης

09:52 - 11 Οκτ 2016 | Οικονομία
Διορθώσεις στο επίδομα θέρμανσης προανήγγειλε ο Αλεξιάδης
Αλλαγές στο επίδομα θέρμανσης προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, επισημαίνοντας ότι επιδιώκεται καλύτερη στόχευση του επιδόματος των 105 εκατ. ευρώ.

Με δηλώσεις του στον Flash 96, τόνισε ότι το ποσό είναι συγκεκριμένο, 105 εκατ. ευρώ (μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε 500 εκατομμύρια, σημείωσε) και καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να καταβληθεί με καλύτερη στόχευση σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

«Πέρυσι το επίπεδο καταβλήθηκε με κατανομή σε επίπεδο νομών, διαπιστώσαμε όμως μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες και σε επίπεδο νομών» τόνισε ο υπουργός.

 

Στις δηλώσεις του ο κ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε και στην παραλαβή της νέας λίστας των 475 εγγραφών από μεγάλη τράπεζα της κεντρικής Ευρώπης, τονίζοντας ότι παρελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και εστάλη απευθείας στο γραφείο των οικονομικών Εισαγγελέων «χωρίς να περάσει από κανένα πολιτικό γραφείο.

 

Τώρα βρίσκεται στα χέρια της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και της επίσης ανεξάρτητης Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για να οργανώσουν τον έλεγχο».

 

Την επόμενη εβδομάδα, συμπλήρωσε, στο πλαίσιο της συζήτησης για το προσχέδιο προϋπολογισμού θα δοθούν στη Βουλή επικαιροποιημένα στοιχεία για τα έσοδα που έχουν βεβαιωθεί και εισπραχθεί μέχρι τώρα από τις διάφορες λίστες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.