ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρίτσας: Ο Στουρνάρας στήριξε ή υπονόμευσε την κυβέρνηση;

18:09 - 12 Οκτ 2016 | Οικονομία
Δρίτσας: Ο Στουρνάρας στήριξε ή υπονόμευσε την κυβέρνηση;
Σχολιάζοντας τα όσα κατέθεσε στην Εξεταστική της Βουλής ο Γιάννης Στουρνάρας, σχετικά με τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο Θοδωρής Δρίτσας άσκησε δριμεία κριτική στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία Στουρνάρα πως ο Βαρουφάκης πήγε στην ΕΚΤ και είπε ότι είναι υπουργός μίας χρεοκοπημένης χώρας, ο κ. Δρίτσας είπε:

 

«Αυτά είναι κουβέντες του κ. Στουρνάρα που δεν καταλαβαίνω εάν έχουν στοιχείο πραγματικής αξιοπιστίας, εάν έχουν στοιχείο κατάθεσης σε μία επιτροπή που ερευνά πραγματικά ζητήματα αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων. Ο κ. Στουρνάρας ξέρει πάρα πολύ καλά την πραγματικότητα, ξέρει πολύ καλά ότι η ελληνική κυβέρνηση από τον Ιανουάριο που εκλέχθηκε έδωσε μία πολύ σκληρή μάχη να διαπραγματευτεί με τους εταίρους έναν νέο τρόπο εξόδου από την κρίση». 

 

Ο υπουργός Ναυτιλίας στις δηλώσεις του στον Real FM σημείωσε ότι «εκείνο για το οποίο θα έπρεπε να δώσει απαντήσεις είναι κατά πόσο συμπαραστάθηκε στην εκλεγμένη από τον ελληνικό λαό κυβέρνηση, από τη μεριά της δικής του αρμοδιότητας, ως όφειλε σε αυτή τη διαπραγμάτευση, ή εάν την υπονόμευσε. Τώρα κουβέντες για το εάν είπε ο Βαρουφάκης μία λέξη ή μια άλλη είναι δευτερεύουσας σημασίας». 

«Θεωρώ κουτσομπολία αυτά που εκστόμισε ο κ. Στουρνάρας χθες αναφορικά με τον Βαρουφάκη και όχι πραγματικές τοποθετήσεις που να συγκροτούν αναζήτηση των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν στην επιτυχία ή την μη επιτυχία της ελληνικής διαπραγμάτευσης», δήλωσε ο Θοδωρής Δρίτσας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.