ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουμουτσάκος: Ο προϋπολογισμός βασίζεται σε λάθος μείγμα οικονομικής πολιτικής

13:12 - 20 Οκτ 2016 | Οικονομία
Κουμουτσάκος: Ο προϋπολογισμός βασίζεται σε λάθος μείγμα οικονομικής πολιτικής
Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Ζούμε μέρες που ευτελίζουν τους θεσμούς και προσβάλουν την δημοκρατία» είπε ο κ. Κουμουτσάκος και μίλησε για «σκοτεινές μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, που κάποιες φέρουν τα χαρακτηριστικά παρακράτους», επικαλούμενος και την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

 

Στην κρίση της οικονομίας προστίθεται και η κρίση δημοκρατίας, σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος και κάλεσε τους πολίτες «σε δημοκρατική εγρήγορση».

 

Αναφέρθηκε ακόμα στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής λέγοντας ότι «οι εκτιμήσεις και οι θέσεις της ΝΔ για την οικονομία επιβεβαιώνονται και από την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής».

 

Υποστήριξε ότι ο προϋπολογισμός του 2017 έχει έντονο υφεσιακό χαρακτήρα, βασίζεται σε λάθος μείγμα οικονομικής πολιτικής, ενώ επισήμανε ότι είναι ανέφικτα τα πρωτογενή πλεονάσματα που προβλέπονται μακροπρόθεσμα. «Οι εκτιμήσεις αυτές, επιβεβαιώνουν τη θέση μας για λάθος μείγμα οικονομικής πολιτικής» σημείωσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.