ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρούτσης:Το 2017 έχει νέα μέτρα σε φόρους και μειώσεις συντάξεων

14:41 - 14 Νοε 2016 | Οικονομία
Βρούτσης:Το 2017 έχει νέα μέτρα σε φόρους και μειώσεις συντάξεων
«Στο υποσυνείδητο του κόσμου έχει αποτυπωθεί η πολιτική εξαπάτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας -άνεργος, εργαζόμενος, συνταξιούχος, επιχειρηματίας- που να μην είναι σε χειρότερη θέση από τον Δεκέμβριο του 2014» δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Έχουμε υποστεί μέτρα 9 δισ. ευρώ από τον Δεκέμβριο του 2014, άχρηστα και άδικα, αχρείαστα», είπε ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε: «Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί, οι πρόδρομοι δείκτες είναι αρνητικοί. Η οικονομία μπαίνει συνεχώς προς τα μέσα. Το 2017 έχει νέα μέτρα 2,5 δισ. σε φόρους, μειώσεις συντάξεων και ανοιχτό το κομμάτι νέων φορολογικών μέτρων, αλλά και μείωσης συντάξεων, πέραν αυτών που έρχονται, κύριων συντάξεων».

 

Ο κ. Βρούτσης επισήμανε ότι «η ΝΔ θα αποκαταστήσει το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό κλίμα» και θα αλλάξει το μείγμα της πολιτικής, ώστε να μην είναι φοροκεντρική.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.