ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ πραγματοποιούν συναντήσεις στις Βρυξέλλες

12:49 - 08 Φεβ 2017 | Οικονομία
Στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ πραγματοποιούν συναντήσεις στις Βρυξέλλες
Διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιούν ο διευθύνων σύμβουλος και ο αντιπρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ προκειμένου να συνομιλήσουν με φορείς του Ευρωπαϊκού Σιδηροδρόμου.

Χθες Τρίτη είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Κοινότητας των Ευρωπαϊκών Σιδηρόδρομων (CER), κ. Libor Lochman, όπου συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας και κοινής δραστηριοποίησης της Κοινότητας με την ΕΡΓΟΣΕ, ενώ παράλληλα συζητήθηκε η συμμέτοχη και του CER στις τεχνικές συζητήσεις για την αναβάθμιση του συστήματος σηματοδότησης του ελληνικού σιδηροδρόμου σε εφαρμογή του νέου Κοινοτικού Κανονισμού.

Αργότερα τα στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Shift2Rail κ. Carlo Borghini, οπού συζητήθηκαν η συμμέτοχη της ΕΡΓΟΣΕ στο ερευνητικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον σιδηρόδρομο, αλλά και η δραστηριοποίηση της εταιρίας ως τελικός αποδέκτης των αποτελεσμάτων των ευρωπαϊκών ερευνών στον τομέα του σιδηροδρόμου.

Την ίδια ημέρα στο περιθώριο εκδηλώσεων του CER και της UNIFE (Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανιών Σιδηροδρόμου), πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της UNIFE κ. Laurent Troger, οπού συμφωνήθηκε η έναρξη συζητήσεων, για την παρουσίαση στην Ευρωπαϊκή Σιδηροδρομική Βιομηχανία, των επενδυτικών ευκαιριών που υπάρχουν στον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Την Τέταρτη το πρωί η αντιπροσωπεία της ΕΡΓΟΣΕ συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση του CER.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.