ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αξιολόγηση και το… real estate

10:52 - 31 Μαρ 2017 | Οικονομία
Η αξιολόγηση και το… real estate
Το πόσο… συνδέουν στην αγορά το κλείσιμο της αξιολόγησης με την αναθέρμανση, όσο αυτό είναι πλέον εφικτό μετά το χάος που έχει επικρατήσει, της οικονομίας γενικότερα και συγκεκριμένων κλάδων ειδικότερα είναι φαινόμενο που καταγράφεται σε κάθε ευκαιρία. Και από αυτόν τον «κανόνα» δεν θα μπορούσε να αποτελεί «εξαίρεση» το real estate.

«Εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η αξιολόγηση, αναμένεται να επηρεαστεί θετικά και η αγορά ακινήτων με την επενδυτική δραστηριότητα να σημειώνει αύξηση η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω σταθεροποίηση και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και σε ελαφριά ανάκαμψη της αγοράς», ανέφερε η διοίκηση της Πανγαία, απευθυνόμενη προς τους μετόχους.

 

Το ενδιαφέρον δε της υπόθεσης είναι ότι παρά την αβεβαιότητα που απορρέει από τη συνεχιζόμενη διαπραγμάτευση για την δεύτερη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος από τους θεσμούς αλλά και την γενικότερη οικονομική συγκυρία, η ελληνική αγορά εμπορικών ακινήτων παρουσιάζει «ζουμί». Για να το λένε οι ειδικοί της αγοράς, κάτι θα ξέρουν… 

 

Γ. Π. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.