ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σ.Πιτσιόρλας: Ανέφικτες και μη επιτρεπτές οι μειώσεις φόρων

12:35 - 25 Αυγ 2017 | Οικονομία
Σ.Πιτσιόρλας: Ανέφικτες και μη επιτρεπτές οι μειώσεις φόρων
Ως ανέφικτες και μη επιτρεπτές χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τις μειώσεις φόρων, ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας, ο οποίος ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της περικοπής δαπανών στο δημόσιο, τονίζοντας πως υπάρχουν περιθώρια.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι «θα μου στήσουν μνημείο που επέμεινα στις μεταρρυθμίσεις», ο κ. Πιτσιόρλας σχολίασε ότι «τα εύσημα ανήκουν στον ελληνικό λαό που υπέστη τόσες θυσίες».

Μπήκαμε στα μνημόνια με τρόπο χαλαρό και αφελή, είπε ο κ Πιτσιόρλας, προσθέτοντας ότι και η κυβέρνηση αντιμετώπισε με χαλαρό τρόπο κάποια πράγματα και το έχει παραδεχτεί πολλές φόρες.

Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιόρλα, «είναι πρωτοφανές το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα». Προφανώς όμως, πρόσθεσε υπάρχουν προβλήματα αλλά και αστοχιες. Σημειωσε επίσης ότι το Ελληνικό προχώρα γρήγορα και θα αποτελέσει σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για τη χώρα».

«Το ότι γίνονται προσφυγές αυτό δεν μπορεί να το ελέγξει η κυβέρνηση, το Ελληνικό έχει ξεμπλοκαριστεί προχώρησε και προχωρά μέσα από προσεκτικούς χειρισμούς. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει εκδοθεί το ΠΔ» εξήγησε ο Στέργιος Πιτσιόρλας. 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:39 - 25 Αυγ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.