ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι κρύβει το ταξίδι Σταθάκη στις Βρυξέλλες-Τι συζήτησε με Μοσκοβισί

16:27 - 27 Σεπ 2017 | Οικονομία
Τι κρύβει το ταξίδι Σταθάκη στις Βρυξέλλες-Τι συζήτησε με Μοσκοβισί
Στις Βρυξέλλες βρέθηκε την Τετάρτη ο Γιώργος Σταθάκης και είχε συνάντηση με τον Πιερ Μοσκοβισί, με την τρίτη αξιολόγηση να βρίσκεται ασφαλώς σε πρώτο πλάνο.

Από το ΥΠΕΝ τονίζουν πως το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο, ωστόσο, δεν είχε προαναγγελθεί και αυτό ουσιαστικά δείχνει κάτι...

Το Reporter επισήμανε σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως υπάρχει έντονη πίεση από τη μεριά των εταίρων για να τρέξουν τα προαπαιτούμενα και να μη χαθεί άλλος χρόνος. Ο στόχος, άλλωστε, παραμένει το κλείσιμο της αξιολόγησης μέχρι το τέλος του έτους.

Το ταξίδι του Γιώργου Σταθάκη στις Βρυξέλλες συνεπώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη σημασία, καθώς θεωρείται δεδομένο πως ο Πιερ Μοσκοβισί ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία εκπλήρωσης των προαπαιτουμένων από την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης και ο Γιώργος Σταθάκης ενημέρωσε τον κ. Μοσκοβισί για τα προαπαιτούμενα στα ενεργειακά αλλά και για την τρίτη αξιολόγηση. 

Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε το θέμα της ΔΕΗ και η πώληση των λιγνιτικών μονάδων, αλλά και οι αλλαγές στην αγορά του φυσικού αερίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.