ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο νομό Λασιθίου Κρήτης ο Παπαδημητρίου

17:08 - 24 Νοε 2017 | Οικονομία
Στο νομό Λασιθίου Κρήτης ο Παπαδημητρίου
Το Νομό Λασιθίου στην Κρήτη επισκέπτεται σήμερα και αύριο, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο της κυβερνητικής δέσμευσης για το σχεδιασμό από κοινού με τις περιφέρειες, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους παραγωγικούς φορείς και τους επιχειρηματίες, μιας παραγωγικής περιφερειακής ανασυγκρότησης και κατ’ επέκταση μιας επιτυχημένης εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακλοίνωση πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Παπαδημητρίου ήταν η πόλη της Ιεράπετρας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, ενώ μετά είχε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς για την ανάπτυξη της τοπικής Βιομηχανικής Περιοχής.

Στη Σητεία, ο Υπουργός Οικονομίας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Θεόδωρο Πατεράκη, αλλά και τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ Κύριλλο και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε ανοιχτή σύσκεψη με τους φορείς και τους επαγγελματίες της περιοχής.

Το απόγευμα ο κ. Παπαδημητρίου θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη, ενώ αργότερα θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση, που διοργανώνεται στο Επιμελητήριο, με φορείς και επαγγελματίες της περιοχής, παρουσία και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη.

Το Σάββατο ο Υπουργός θα συναντηθεί με στελέχη της ΒΙΠΕ Αγίου Νικολάου, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την εταιρεία ΒΙΟΑΡΩΜΑ και την Σπιναλόγκα. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του επενδυτικού έργου της Mirum Hellas στην περιοχή Τσιφλίκι του Αγίου Νιοκολάου, ενώ μετά θα μεταβεί στις γραφεία της εταιρείας, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο κ. Vitaly Borisov.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.