ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλογοσκούφης: Ενδυνάμωση του ελληνοαυστραλιανού επιχειρείν

12:20 - 02 Απρ 2007 | Οικονομία
Επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία πραγματοποιεί από σήμερα ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης.

Σκοπός της αποστολής, στην οποία μετέχουν και εκπρόσωποι μεγάλου αριθμού ελληνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών οργανώσεων της χώρας, είναι η προώθηση των οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας με την Αυστραλία.

Αναλυτικότερα, σήμερα  ο Υπουργός θα μιλήσει στη Μελβούρνη σε εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Αυστραλίας στο πλαίσιο ελληνοαυστραλιανού συνεδρίου, στο περιθώριο του οποίου θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων με του Αυστραλούς ομολόγους τους.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομίας της Πολιτείας της Βικτώρια κ. John Brumby. Μετά τη συνάντηση αυτή, ο κ. Αλογοσκούφης θα κηρύξει τα εγκαίνια ελληνικού πολιτιστικού κέντρου στη Μελβούρνη και θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας.

Αύριο, ο κ. Αλογοσκούφης θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Ανάπτυξης της Πολιτείας της Βικτώρια κ. Theo Theopfanous και αργότερα θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών και Τουρισμού κ. Tim Holding.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Οικονομίας της Αυστραλίας κ. Peter Costello.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.