ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι εντός ΣΥΡΙΖΑ αντιδράσεις φέρνουν κυβερνητική… κινητοποίηση για τα επιδόματα

16:08 - 12 Ιαν 2018 | Οικονομία
Οι εντός ΣΥΡΙΖΑ αντιδράσεις φέρνουν κυβερνητική… κινητοποίηση για τα επιδόματα
Οι πολλές και σοβαρές αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τις περικοπές στα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων φαίνεται πως βάζει σε δεύτερες σκέψεις του κυβερνητικό επιτελείο.

Εκτός από την επιστολή της κυρίας Γεωργίας Γεννιά προς τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα, πολλοί ακόμη βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δυσανασχετούν με τη συγκεκριμένη διάταξη και πληροφορίες θέλουν τη Θεανώ Φωτίου να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reporter.gr οι παραπάνω αντιδράσεις οδηγούν τον Πρωθυπουργό σε δεύτερες σκέψεις και δεν αποκλείεται να επανεξετάσει το θέμα εντός των επομένων ωρών.

Αν και για την ώρα δεν υπάρχει «απειλή» από κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, οι πιέσεις που ασκούνται ώστε να αλλάξουν οι διατάξεις είναι έντονες. Οι «διαμαρτυρόμενοι» βουλευτές τονίζουν μάλιστα ότι το κόστος δεν είναι μεγάλο και επί της ουσίας δεν ανατρέπει τον σχεδιασμό που υπάρχει.

Η Θεανώ Φωτίου από τη μεριά της υπερασπίζεται τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τα επιδόματα, ωστόσο, το θέμα δεν έχει κλείσει.

Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει κυβερνητική σύσκεψη για το θέμα και να βρεθεί τρόπος να μετριαστούν οι αντιδράσεις. Μένει να δούμε με ποιον τρόπο. Θα αρκέσει ένα απλό μασάζ ή θα περάσουμε σε αλλαγή των διατάξεων που αφορούν τρίτεκνους και πολύτεκνους, που θεωρούνται και οι μεγάλοι χαμένοι.

Γιώργος Αλεξάκης - Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 18:25 - 12 Ιαν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.