ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσκλητήριο Τσακαλώτου σε ελεγκτές για το νέο ΣΔΟΕ

09:22 - 02 Μαρ 2018 | Οικονομία
Προσκλητήριο Τσακαλώτου σε ελεγκτές για το νέο ΣΔΟΕ
Πρόσκληση σε όσους υπαλλήλους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τη νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Οικονομικών Ερευνών, απευθύνει με απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Το λεγόμενο νέο ΣΔΟΕ που θα υπάγεται στον υπουργό Οικονομικών και θα εκτελεί εισαγγελικές παραγγελίες θα στελεχωθεί με 57 εφοριακούς, τελωνειακούς και υπαλλήλους Πληροφορικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Επίσης 28 υπάλληλοι ίδιων ειδικοτήτων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 50 υπάλληλοι από τους κλάδους Δημοσιονομικών, Οικονομικών Επιθεωρητών, Διοικητικού Οικονομικού, Διοικητικού Λογιστικού, από το Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό αλλά και ένστολοι θα ενταχθούν στη δύναμη της νέας αυτής υπηρεσίας που θα τεθεί στην υπηρεσία πάταξης της φοροδιαφυγής.

Η πρόσκληση για αποσπάσεις λήγει στις 26 Μαρτίου και αναμένεται εν τω μεταξύ να λειτουργήσει με 60 ελεγκτές από την ΑΑΔΕ. Οι υπάλληλοι θα έχουν τριετή ορίζοντα παραμονής στη νέα Δνση καθώς δίνεται μετά τη διετή απόσπαση δυνατότητα για ένα έτος παράτασης.

Πάντως ερώτημα παραμένει για το πώς δε θα υπάρξει επικάλυψη αρμοδιοτήτων με την ΑΑΔΕ και σύγχυση στην ανάληψη φορολογικών υποθέσεων.

*Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος βρίσκεται στο συνοδευτικό υλικό.

Γιώργος Αλεξάκης

Συνημμένα αρχεία:
Τελευταία τροποποίηση στις 09:26 - 02 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.