ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερώτηση Σταϊκούρα για την επισκόπηση δαπανών φορέων Γενικής Κυβέρνησης

11:28 - 30 Μαρ 2018 | Οικονομία
Ερώτηση Σταϊκούρα για την επισκόπηση δαπανών φορέων Γενικής Κυβέρνησης
Ερώτηση για το θέμα της επισκόπησης δαπανών φορέων Γενικής Κυβέρνησης, για το οποίο το υπουργείο Οικονομικών μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει απάντηση. κατέθεσε εκ νέου ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.

Ακολουθεί αναλυτικά η Ερώτηση:

Το Υπουργείο Οικονομικών εξακολουθεί, μέχρι και σήμερα, σχεδόν 4 μήνες μετά, να μην δίνει απάντηση σε συνεχείς Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της επισκόπησης δαπανών φορέων Γενικής Κυβέρνησης.

Και αυτό συμβαίνει παρότι ο ίδιος ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή, είχε δεσμευτεί "να κοινοποιήσει [τις πηγές εξοικονόμησης] γραπτώς" (Πρακτικά της 18ης Δεκεμβρίου 2017).

Για το λόγο αυτό, στις 16.01.2018 κατέθεσα τη σχετική Ερώτηση ως Επίκαιρη, η συζήτηση της οποίας εκκρεμεί μέχρι και σήμερα λόγω αναβολών από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών.

Κατόπιν τούτων, υπέβαλα σήμερα εκ νέου σχετική Ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 4831/243/30.03.2018) με τα εξής ερωτήματα, ζητώντας παράλληλα την κατάθεση αυτούσιας της εν λόγω επισκόπησης:

  • Ποια είναι αναλυτικά τα αποτελέσματα της εν λόγω επισκόπησης δαπανών σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης;
  • Από ποιες συγκεκριμένες περιοχές και από ποιους συγκεκριμένους κωδικούς φορέων του Δημοσίου προκύπτουν οι εξοικονομήσεις; Σε ποια συγκεκριμένα υπουργεία και υποτομείς;
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.