ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι είπε ο Πιτσιλής για τους καταθέτες του εξωτερικού

15:08 - 31 Μαϊ 2018 | Οικονομία
Τι είπε ο Πιτσιλής για τους καταθέτες του εξωτερικού
Μέχρι τέλος του 2018, θα έχει καθοριστεί ο μόνιμος μηχανισμός επεξεργασίας δεδομένων για καταθέσεις φορολογικών κατοίκων Ελλάδας στο εξωτερικό. Αυτό σημείωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής μιλώντας σε συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου με θέμα την ελληνική οικονομία μετά τη λήξη του τρίτου ελληνικού προγράμματος.

Ο κ. Πιτσιλής είπε συγκεκριμένα ότι ο μόνιμος αυτός μηχανισμός θα είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικός καθώς και ότι θα γίνεται συσχέτιση με τα δεδομένα που διαθέτει ήδη η φορολογική διοίκηση.
Παράλληλα, ο επικεφαλής της ελληνικής φορολογικής διοίκησης προανήγγειλε ένα νέο σύστημα βαθμολογίου και μισθολογίου για τα στελέχη της ΑΑΔΕ προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά της ενώ τόνισε ότι έως το τέλος του έτους θα έχουν γίνει και νέα βήματα προς τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Είπε συγκεκριμένα ότι δεν θα είναι υποχρεωτική η επίσκεψη των πολιτών στις εφορίες για δηλώσεις γάμων, διαζυγίων, αλλαγής αριθμών ταυτοτήτων, κλεμμένων οχημάτων κλπ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.