ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή στην ενημέρωση Ζορμπά

15:32 - 18 Απρ 2007 | Οικονομία
Σε υψηλούς τόνους διεξάχθηκε η συζήτηση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την ενημέρωση Ζορμπά για την πορεία των ερευνών για τα ομόλογα.

Ο ίδιος επικαλέστηκε το καθήκον της εχεμύθειας, δεδομένου ότι η έρευνα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ώστε να μην δώσει συγκεκριμένα στοιχεία και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν ενημέρωση κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζορμπάς, η ερευνα θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Μαΐου, ενδεχομένως και νωρίτερα, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει έρευνες για όλα τα Ταμεία, εφόσον δεν υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες.

Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν δυσαρεστημένο για τα εμπόδια που συναντά στην έρευνά του, τόνισε ότι «δεν θυμώνει λόγω χαρακτήρα» και κατέληξε λέγοντας ότι δεν υπάρχουν σκοπιμότητες ούτε ο ίδιος έχει κομματικές φιλοδοξίες.

«Κόκκινο» χτύπησε και η αντιπαράθεση στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της ψήφισης της τροπολογίας που προβλέπει αλλαγή στον τρόπο εκλογής των διοικητών των Ταμείων.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Χριστοδουλάκης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει την τροπολογία.

Νωρίτερα και ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στο θέμα. Μιλώντας σε εκδήλωση για άτομα με αναπηρίες, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπανδρέου, έκανε λόγο για εμπαιγμό των πολιτών και μετατόπιση ευθυνών από την πλευρά της κυβέρνησης, ζητώντας να επιστραφούν τα χρήματα των Ταμείων άμεσα.

Ο κ. Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι ο τόπος έχει γνωρίζει τέτοια αλαζονεία, τέτοια συμπεριφορά» κατέληξε.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.