ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσακαλώτος: Ετοιμάζει «βαλίτσες» για Λονδίνο στο πρώτο μεταμνημονιακό επενδυτικό ραντεβού

08:20 - 18 Σεπ 2018 | Οικονομία
Τσακαλώτος: Ετοιμάζει «βαλίτσες» για Λονδίνο στο πρώτο μεταμνημονιακό επενδυτικό ραντεβού
Tο πρώτο μεταμνημονιακό ραντεβού με επενδυτές αναμένεται να έχει ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μεθαύριο Πέμπτη στο Λονδίνο.

Ειδικότερα θα παρευρεθεί για πρώτη φορά στο 13o Roadshow της ΕΧΑΕ, στο οποίο θα βρίσκονται ανώτατα διοικητικά στελέχη 33 εταιρειών που θα έχουν κατ' ιδίαν συναντήσεις με 65 ξένα funds μέσα από περίπου 650 προγραμματισμένες συναντήσεις. Επίσης στο Roadshow θα συμμετάσχουν επιχειρηματίες, χρηματιστές, οι τέσσερις συστημικές τράπεζες καθώς και μερικές από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

Στο 13o Roadshow της ΕΧΑΕ, ο Υπουργός Οικονομικών αναμένεται να απευθύνει ομιλία στο επενδυτικό κοινό στην οποία θα επιδιώξει να αναδείξει την μεταμνημονιακή Ελλάδα ως έναν ιδανικό επενδυτικό προορισμό.

Τέλος σημειώνεται ότι η παρουσία του κ. Τσακαλώτου στο Roadshow εντάσσεται στο πλαίσιο του ταξιδιού του στο Βερολίνο και το Λονδίνο. Στη γερμανική πόλη θα παρευρεθεί ως παρατηρητής στη συνάντηση του δικτύου υπουργών Οικονομικών της ΕΕ, του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κινήματος την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 08:40 - 18 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.