ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοσκοβισί: Μην περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις για την Ελλάδα

18:33 - 19 Νοε 2018 | Οικονομία
Μοσκοβισί: Μην περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις για την Ελλάδα
Η Ελλάδα ήταν εκτός Eurogroup, ωστόσο, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Δευτέρας, Μάριο Σεντένο και Πιερ Μοσκοβισί, δεν αρνήθηκαν μερικά σύντομα σχόλια για τη χώρα μας και την έκθεση της Κομισιόν για τον ελληνικό προϋπολογισμό που αναμένεται την Τετάρτη.

Οι δύο κορυφαίοι αξιωματούχοι άφησαν να εννοηθεί πως υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία της Ελλάδας και απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν "δυσάρεστες εκπλήξεις".

«Η Ελλάδα δεν πήρε επιστολή από την Κομισιόν για τον προϋπολογισμό και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Εχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις αυτή και τις επόμενες χρονιές ώστε να είναι ένα success story», σχολίασε ο επικεφαλής του Eurogroup σε ερώτηση για τον ελληνικό προϋπολογισμό.

Αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση της έκθεσης για τον ελληνικό προϋπολογισμό ο Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε ότι δεν μπορούμε να προαναγγείλουμε τι θα πούμε την Τετάρτη. Είναι η πρώτη έκθεση για την χώρα στο European Semester. Αυτά είναι πολύ καλά νέα. Ένα θα σας πω: είναι πολύ θετικό ότι η συνεργασία με τις ελληνικές αρχές είναι πολύ καλή. Μην περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις, δεν θα υπάρξουν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.