ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποστάσεις από τον υφυπουργό Εργασίας παίρνουν Μαξίμου και Τσακαλώτος

16:12 - 26 Μαρ 2019 | Οικονομία
Αποστάσεις από τον υφυπουργό Εργασίας παίρνουν Μαξίμου και Τσακαλώτος
Αποστάσεις παίρνουν το Μέγαρο Μαξίμου και το υπουργείο Οικονομικών από τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί το Πάσχα επίδομα σε συνταξιούχους και εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους.

Πριν από λίγο, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Πρώτη φορά το ακούω. Ρωτήστε τον κ. Πετρόπουλο».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και το υπουργείο Εργασίας υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό news 24/7, ο υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος, είπε χαρακτηριστικά: «Ακούγεται και λένε πολλά, ότι θα δώσουμε εκτάκτως ένα επίδομα, διότι υπάρχει ένα μέρος που μπορούμε να δώσουμε. Αυτές είναι αποφάσεις που σχεδιάζονται κεντρικά και ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει».

Πριν από λίγο, πάντως, από το γραφείο του υφυπουργού Εργασίας, συνεργάτες του έλεγαν ότι «ουδέποτε ο κ. Πετρόπουλος επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες, ουδέποτε επιβεβαίωσε μία τέτοια εκδοχή. Αντιθέτως, υπογράμμισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις κάνει μόνο ο Πρωθυπουργός».

 

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.