ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης για Mytilineos: Χαιρετίζουμε κάθε μεγάλη επένδυση Κύριο

15:28 - 17 Ιουλ 2019 | Οικονομία
Γεωργιάδης για Mytilineos: Χαιρετίζουμε κάθε μεγάλη επένδυση
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επένδυση της εταιρείας MYTILINEOS ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το υπουργείο Επενδύσεων και Ανάπτυξης χαιρετίζει με ιδιαίτερα μεγάλη ικανοποίηση την ανακοίνωση της νέας μεγάλης επένδυσης της εταιρείας «Mytilineos». Η κυβέρνηση είναι παρούσα για να βοηθήσει κάθε επενδυτή ώστε να λυθεί το οποιοδήποτε τυχόν εμπόδιο υπάρχει μπροστά του. Κοινό συμφέρον όλων μας τέτοιου είδους επενδύσεις να ευδοκιμούν στην Ελλάδα».

Αναφορικά με την επένδυση, ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς συνδυασμένου κύκλου με καύσιμο φυσικό αέριο (CCGT) στην Ευρώπη, ετοιμάζεται να μπει σε φάση κατασκευής. Η MYTILINEOS, ολοκληρώνοντας όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτικές διαδικασίες και με τη συνδρομή και εμπειρία του Τομέα Έργων EPC – METKA, ξεκινά το φθινόπωρο τις κατασκευαστικές εργασίες.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, ο νέος σταθμός CCGT θα είναι ισχύος 826MW και θα κατασκευαστεί στο Ενεργειακό Κέντρο της εταιρείας  στον Αγ. Νικόλαο. Ο Τομέας Έργων EPC - METKA, έχει άλλωστε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία δεκάδες σταθμούς συνδυασμένου κύκλου παγκοσμίως, κάτι που αποτελεί εγγύηση τόσο για την ποιότητα, όσο και για την ταχύτητα κατασκευής.




Τελευταία τροποποίηση στις 15:47 - 17 Ιουλ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.