ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΥΠΑΝ: Επιχορηγήσεις 368 εκατ. για ενεργειακές επενδύσεις

12:27 - 05 Ιουν 2007 | Οικονομία
Επιχορηγήσεις 368.000.000 ευρώ υπέγραψε, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου 2004 - Μαΐου 2007 ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Νίκου Στεφάνου.

Οι εν λόγω επιχορηγήσεις κατευθύνθηκαν σε 8 Ενδιάμεσους Φορείς Διαχείρισης (Ε.Φ.Δ.) για να προβούν στις απαραίτητες πληρωμές δικαιούχων προγραμμάτων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ), καθώς και σε 8 Εποπτευόμενοι Φορείς για την αποπληρωμή συγχρηματοδοτούμενων μελετών και έργων τους.

«Επιταχύναμε και πολλαπλασιάσαμε τους ρυθμούς απορρόφησης των δράσεων του τομέα ενέργειας που έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα», ενώ στο πλαίσιο της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013, το υπουργείο Ανάπτυξης, μέσω του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα», πρόκειται να συνεχίσει τη χρηματοδοτική ενίσχυση ιδιωτικών ενεργειακών επενδύσεων με έμφαση στις ΑΠΕ και στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και στην κατασκευή έργων ενεργειακής υποδομής εθνικής και διεθνούς εμβέλειας», σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας.

Δείτε εδώ τον αναλυτικό Πίνακα με τις επιχορηγήσεις ανά δικαιούχο φορέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.