ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρεία νίκη της ΔΗΚΙΟ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

09:47 - 16 Δεκ 2019 | Οικονομία
Ευρεία νίκη της ΔΗΚΙΟ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Νίκη με μεγάλη διαφορά καταγράφει η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗΚΙΟ) στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, παράταξη η οποία πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

Η ΔΗΚΙΟ αναμένει την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας σε όλα τα κατά τόπους επιμελητήρια και φέρεται να συγκεντρώνει ποσοστό γύρω στο 40%, ενώ ακόμη μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά της παράταξης στα επιμελητήρια ανά την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, με καταμετρημένα τα 85 από τα 94 εκλογικά τμήμα, η ΔΗΚΙΟ βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 39,66%, έναντι 24,77% της δεύτερης Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.).

Σημειώνεται ότι η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων κερδίζει για 7η φορά τις εκλογές στο Επιμελητήριο, ωστόσο τα ποσοστά της αυτή τη φορά, είναι πολύ υψηλά, κατά πολύ μεγαλύτερα σε σχέση με το 2016, όταν η ΔΗΚΙΟ είχε συγκεντρώσει το 35,69% των ψήφων. Αξιοσημείωτο είναι ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας κερδίζει τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, καθώς, από το 2004 και έπειτα, δεν έχει χάσει εκλογική αναμέτρηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.