ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπ. Οικονομικών: Απαιτείται νηφαλιότητα και εγρήγορση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού

17:49 - 03 Μαρ 2020 | Οικονομία
Υπ. Οικονομικών: Απαιτείται νηφαλιότητα και εγρήγορση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού
Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού.

Στη σύσκεψη αποτιμήθηκε η κατάσταση, αξιολογήθηκαν οι αρχικές επιπτώσεις του προβλήματος στην ελληνική οικονομία, συζητήθηκαν εναλλακτικές μελλοντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή του, στο πλαίσιο συντονισμού ενεργειών και με τους Ευρωπαίους εταίρους, και αποφασίστηκε η διενέργεια τακτικών συναντήσεων με τη συμμετοχή και του Υπουργείου Υγείας.

Το μήνυμα που στέλνει το υπουργείο είναι πως απαιτείται νηφαλιότητα, εγρήγορση και υπευθυνότητα. Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο μήνυμα έστειλε την Καθαρά Δευτέρα ο κ. Σταϊκούρας, κατά την επίσκεψή του στο Βελιγράδι. «Είναι ένα θέμα που απασχολεί όλη την Ευρώπη, όλες τις χώρες της ΕΕ και όχι μόνο αυτές. Απαιτείται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ενημέρωση, και στο πλαίσιο αυτό πριν από λίγο ξεκίνησαν αναρτήσεις στο taxisnet, αποστολή e-mails ή μηνυμάτων στα κινητά, και σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες», τόνισε.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο υφυπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Τσακίρης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος, η γενική γραμματέα Συντονισμού και Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών Βίκυ Λοΐζου και ο Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης για κορονοϊό: Δε θα αφήσουμε να καταστραφεί καμία επιχείρηση

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.