ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλατφόρμα e-Καταναλωτής: Ραντεβού για click away και σύγκριση τιμών καυσίμων

20:04 - 14 Δεκ 2020 | Οικονομία
Πλατφόρμα e-Καταναλωτής: Ραντεβού για click away και σύγκριση τιμών καυσίμων
Σε λειτουργία τέθηκαν από τη Δευτέρα τόσο η δυνατότητα καθορισμού ραντεβού για την παράδοση προϊόντων εκτός καταστήματος (click away), έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μην βαρύνονται με το κόστος του SMS, όσο και η ενημέρωση για τις λιανικές τιμές πώλησης των καυσίμων στην επικράτεια.

Αυτό αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας αναφέρει:

«Προχωρήσαμε με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στην δεύτερη φάση αναβάθμισης της ψηφιακής πλατφόρμας e-Καταναλωτής, μέσα από την οποία οι καταναλωτές μπορούν και συγκρίνουν τις τιμές σε περισσότερα από 2.000 βασικά αγαθά. Από σήμερα λοιπόν τίθενται σε λειτουργία, τόσο η δυνατότητα καθορισμού ραντεβού για την παράδοση προϊόντων εκτός καταστήματος (click away), έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μην βαρύνονται με το κόστος του SMS, όσο και η ενημέρωση για τις λιανικές τιμές πώλησης των καυσίμων στην επικράτεια.Έτσι οι πολίτες έχουν στην διάθεση τους ένα σύγχρονο και εύχρηστο εργαλείο, για να προστατεύσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα, εντείνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τον υγιή ανταγωνισμό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.