ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mηνυτήρια αναφορά για... υφαρπαγή του Δώρου Χριστουγέννων από εργαζόμενους

14:55 - 28 Δεκ 2020 | Οικονομία
Mηνυτήρια αναφορά για... υφαρπαγή του Δώρου Χριστουγέννων από εργαζόμενους
Μηνυτήρια αναφορά στη δικαιοσύνη κατέθεσε η συνδικαλιστική παράταξη "Ενότητα" με την υπογραφή των εκπροσώπων της στη Διοίκηση της ΓΣΕΕ κ. Τάσο Γκιάτη και κ. Μάνο Αγγελάκη, μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματέα Τύπου της ΓΣΕΕ κ. Δημήτρη Καραγεωργόπουλου ότι διαθέτει στοιχεία (επί τέσσερα χρόνια) για παράνομες πράξεις εργοδοτών οι οποίοι συνοδεία μπράβων υφαρπάζουν το Δώρο Χριστουγέννων από εργαζόμενους, αλλά και την ομολογία του ότι διαθέτει 22.000 καταγγελίες για την ίδια μέθοδο υφαρπαγής του βοηθήματος της Πολιτείας λόγω κορωνοϊού.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η "Ενότητα", "αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Γραμματέας Τύπου της ΓΣΣΕ σύμφωνα με δηλώσεις του (26/11/2020) διαθέτει στοιχεία για απόκρυψη κρουσμάτων κορωνοϊού από Super Markets τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη διερεύνηση των καταγγελιών και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Επίσης ζητάμε να διερευνηθεί αν η ΓΣΕΕ έχει διαβιβάσει σχετικές καταγγελίες όλα αυτά τα έτη στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Η ’’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκαν τέτοιες σοβαρές καταγγελίες, για δράση κυκλωμάτων σε βάρος εργαζομένων, δεν θα μπορούσε να σιωπήσει και φυσικά δεν θα μπορούσε ποτέ να αποκρύψει τέτοιες πρακτικές προσερχόμενη σε απευθείας διαπραγματεύσεις με τους ασυνείδητους αυτούς εργοδότες.

Τέλος την μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήσαμε και στον Αρμόδιο Υπουργό Εργασίας ζητώντας τη συνεργασία του για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.