ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οκτώ «μνηστήρες» για το κτίριο της αστυνομίας στον Πειραιά

19:58 - 02 Απρ 2008 | Οικονομία
Οχτώ επιχειρηματικά σχήματα υπέβαλαν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το έργο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου Α.Ε. ''Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με ΣΔΙΤ''

Ειδικότερα οι οκτώ υποψήφιοι είναι οι εξής:

1. ΑΚΡΟΠΟΛ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ Α.Ε. - ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (ΙΝΤΡΑΚΑΤ) - ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε.

2. ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

3. ELLISDON CONSTRUCTION INC. - ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε.

4. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.

5. HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GMBH - J&P ΑΒΑΞ A.E.

6. ΓΕΚ Α.Ε. ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

7. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. - ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. - ΕΚΤΕΡ Α.Ε. - ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. - ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. -ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. - ΝΟΣΤΟΣ Α.Ε.

8. ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε.Ε. - ΕΝΤΕΧΝΟΣ Α.Ε. - ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε.

Το έργο αυτό, αποτελεί το τρίτο έργο ΣΔΙΤ που προκηρύσσεται βάσει του Νόμου 3389/2005 και εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης νέων εγκαταστάσεων για την Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό την ικανοποίηση των στεγαστικών της αναγκών και την αναβάθμιση των υποδομών της. Οι κτιριακές υποδομές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά έχουν συνολική επιφάνεια ανωδομής 16.700 τ.μ και υπογείων χώρων 11.000 τ.μ περίπου.

Αναθέτουσα Αρχή του έργου είναι η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου Α.Ε. και ο προϋπολογισμός του έχει εκτιμηθεί στα 62 εκ. Ευρώ περίπου, πλέον ΦΠΑ, πλέον 20% για τη βαριά συντήρηση και ασφάλιση των εγκαταστάσεων. Η διάρκεια της Σύμπραξης θα είναι 27 έτη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.