ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές το Σάββατο

20:14 - 02 Οκτ 2008 | Οικονομία
Σημαντικές αλλαγές που θα ισχύσουν το Σάββατο σε ορισμένες λεωφορειακές γραμμές της Αττικής θα βελτιώσουν τη σύνδεση με το Μετρό και θα μειώσουν τους χρόνους διαδρομής έως 30%, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα:

-Η λεωφορειακή γραμμή 821 «Αγ. Αναστασία - Στ. Αγ. Αντώνιος» θα λειτουργεί ως τοπική γραμμή μόνο μέχρι τον Σταθμό του Μετρό «Αγ. Αντώνιος».

-Η γραμμή Α14 μετονομάζεται σε 822 «Νέα Ζωή - Στ. Αγ. Αντώνιος» και θα λειτουργεί ως τοπική γραμμή μέχρι τον Σταθμό του Μετρό «Αγ. Αντώνιος».

-Οι γραμμές 730 και 840 συνενώνονται και δημιουργείται η νέα γραμμή 730 «Λόφος Αξιωματικών - Στ. Αγ. Αντώνιος - Ζωοδόχος Πηγή» η οποία θα διέρχεται ως τοπική γραμμή από τον Σταθμό του Μετρό «Αγ. Αντώνιος».

-Στο Αττικό Νοσοκομείο μεταφέρεται η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 750 η οποία μετονομάζεται πλέον σε: 750 Αττικό Νοσοκομείο - Στ. Μετρό Αιγάλεω - Νίκαια». Πρόκειται για την γραμμή που είχε αφετηρία τον Αγ. Αντώνιο.

-Η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 171 «Στ. Δάφνης - Βάρκιζα» μεταφέρεται από τον Σταθμό του Μετρό «Δάφνη» στο Σταθμό του Μετρό «Αγ. Δημήτριος» με νέα ονομασία: 171 «Στ. Αγ. Δημήτριος - Βάρκιζα μέσω Λ. Βουλιαγμένης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.