ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεραπετρίτης: Το 2021 θα είναι χρονιά ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας

07:33 - 08 Σεπ 2020 | Πολιτική
Ως χρονιά ανάκαμψης περιέγραψε το 2021 ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Action 24", ενώ ακόμη παρουσίασε και την στόχευση των ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού το επόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως "καλώς εχόντων των πραγμάτων και από τη στιγμή που υπάρξει μια γραμμή παραγωγής του εμβολίου κατά του κορονοϊού από το τέλος Δεκεμβρίου, το 2021 θα μας βρει σε μια πάρα πολύ καλύτερη μοίρα, όχι κατ' ανάγκην ότι θα έχει εξολοθρευτεί απολύτως ο κίνδυνος από τον ιό, αλλά σίγουρα θα έχουμε μπει σε μια πιο ήρεμη ρότα για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η οικονομία μας".

"Αν και ετοιμαζόμαστε για τα πάντα, και υγειονομικά και οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά", διευκρίνισε επίσης. Σε κάθε περίπτωση, "βαδίζουμε σε πολύ δομημένους οικονομικούς πυλώνες, το 2021 θα είναι μια χρονιά ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας", εκτίμησε.

Κληθείς να περιγράψει το τι θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πως "ο Πρωθυπουργός έχει να πει αρκετά στη Θεσσαλονίκη, τα οικονομικά δεδομένα της γέφυρας προς τη νέα δημοσιονομική κανονικότητα θα τα αναπτύξει στην ομιλία του το επόμενο Σάββατο", ενώ έκλεισε τη σχετική αναφορά τονίζοντας ότι "η λογική πάνω στην οποία θα κινηθεί ο πρωθυπουργός είναι η γέφυρα προς μια νέα δημοσιονομική ανάκαμψη".

Τελευταία τροποποίηση στις 08:06 - 08 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.