ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σακελλαροπούλου: Συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων στην Κύπρο

19:05 - 21 Σεπ 2020 | Πολιτική
Σακελλαροπούλου: Συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων στην Κύπρο
Συνάντηση με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων Κύπρου πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο, στα πλαίσια τριήμερης επίσκεψης.

Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο γγ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο πρόεδρος του ΚΣ της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους και η επικεφαλής του κινήματος Ανεξάρτητων, Άννα Θεολόγου.

Η κ. Σακελλαροπούλου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις θέσεις των κομμάτων στο Κυπριακό, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τους συλλόγους: Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων, Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων, Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ, Συντονιστική Επιτροπή Καρπασίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.