ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Γιατί δεν έκανε ο κ. Τσίπρας κατεδαφίσεις όσο κυβερνούσε;

18:50 - 04 Μαρ 2021 | Πολιτική
Γεωργιάδης: Γιατί δεν έκανε ο κ. Τσίπρας κατεδαφίσεις όσο κυβερνούσε;
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε να απαντήσει εκ μέρους της κυβέρνησης στην κριτική που άσκησε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας για τη διαχείριση της πανδημίας και τα νέα μέτρα.

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι παγώνουν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων και διερωτήθηκε αν η κυβέρνηση σχεδιάζει εκλογικό αιφνιδιασμό.

Απαντώντας, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι τα πραγματικά δεδομένα δείχνουν ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει την πανδημία με επιτυχέστερο τρόπο σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη και προσέθεσε: «Αυτό δεν είναι επιτυχία μόνο της κυβέρνησης, αλλά συλλογική εθνική επιτυχία, που όσο και να θέλει ο κ. Τσίπρας να την ακυρώσει, δεν θα μπορέσει».

Αναφορικά με τη ρύθμιση των αυθαιρέτων, υπογράμμισε: «Πέντε χρόνια πρωθυπουργός ήταν ο Τσίπρας, γιατί δεν τα κατεδάφιζε; Γιατί είστε υποκριτές και ψεύτες. Αν η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να προχωρήσουν οι κατεδαφίσεις, να μας το πείτε για να επανεξετάσουμε την τροπολογία».

Ενώ επισήμανε: «Δεν βγήκε λέξη από τα χείλη του Αλέξη Τσίπρα για τον Κουφοντίνα. Μάλλον έχει καταλάβει τη ζημιά που κάνει το θέμα στο κόμμα του. Όμως, το πικρό ποτήρι θα το πιει μέχρι τέλους, γιατί οι πολίτες καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που δημιουργούν αυτοί που κατεβαίνουν στο δρόμο με πανό υπέρ της 17Ν και με αίτημα να μετονομαστεί η πλατεία Συντάγματος σε πλατεία Δημήτρη Κουφοντίνα».

Τέλος, ο υπουργός σημείωσε για την πανδημία πως «όλοι έχουμε κουραστεί. Οι πολίτες έχουν κουραστεί. Όμως, είμαστε ένα βήμα πριν από το τέλος του εφιάλτη. Λίγες εβδομάδες υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.