ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοχοΐδης: Πιθανή η επιβολή περιορισμών στην Ίο

15:17 - 28 Ιουλ 2021 | Πολιτική
Χρυσοχοΐδης: Πιθανή η επιβολή περιορισμών στην Ίο
Στο ενδεχόμενο να επιβληθούν περιορισμοί στο νησί της Ίου, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας σήμερα (28/7) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Ο υπουργός σημείωσε ότι λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού, είναι ορατός ο κίνδυνος το νησί να «κλείσει» καθώς οι επιχειρηματίες δεν λαμβάνουν μέτρα.

Την Πέμπτη θα μεταβούν στην Ίο περισσότεροι από 30 αστυνομικοί από την Αττική για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης.

Πάνω από 180 αστυνομικοί στη Μύκονο

Στη Μύκονο έχουν σταλεί 186 αστυνομικοί με νέα διοίκηση και όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης γίνεται μια σοβαρή δουλειά, η οποία θα συνεχιστεί.

Διαχώρισε τα κορονοπάρτι στο νησί σε ιδιωτικά και πληρωμένα προσθέτοντας ότι όλα αυτά είναι εγκληματικές πράξεις και τις έχει αναλάβει η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έσωζαν κόσμο μέσα από τα σπίτια τους στη Σταμάτα

Σε σχέση με την πυρκαγιά στη Σταμάτα, υπογράμμισε ότι η παρουσία των εναέριων μέσων ήταν εντυπωσιακή, ενώ εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό των στελεχών  της Πυροσβεστικής και την ηρωική προσπάθεια των αστυνομικών της ομάδας  ΔΙΑΣ «που έσωζαν κόσμο μέσα από τα σπίτια τους».

Ο υπουργός επεσήμανε, επιπλέον, ότι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν επειδή η συγκεκριμένη περιοχή ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν επιλεγεί και καθαριστεί πλήρως.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι υπάρχει ένας ύποπτος για τη φωτιά αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ευθύνες για εμπρησμό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.