ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυβερνητικό κάλεσμα στους υγειονομικούς: Εμβολιαστείτε και γυρίστε στη δουλειά

12:11 - 06 Σεπ 2021 | Πολιτική
Κυβερνητικό κάλεσμα στους υγειονομικούς: Εμβολιαστείτε και γυρίστε στη δουλειά
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (6/9) τις πληροφορίες για άμεση επιστροφή των υγειονομικών στη δουλειά της, με την πρώτη δόση του εμβολίου.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει τιμωρητική διάθεση απέναντι σε κανέναν. Τουναντίον. Για αυτό άλλωστε προωθείται -αύριο κιόλας- νέα τροπολογία με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους υγειονομικούς εμβολιάζονται να επιστρέφουν στην εργασία τους την επομένη της πρώτης δόσης και όχι 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους. Στους δύσκολους καιρούς, οι λογικές και υπεύθυνες επιλογές είναι η ασφαλέστερη λύση. Και αυτές καλούμε όλους να ακολουθήσουν», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακόμα τόνισε πως η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας έχει αντιληφθεί ότι ο στόχος να πάρουμε πίσω τις ζωές μας στην πληρότητά τους δεν επιτυγχάνεται στο κενό. «Για να το πετύχουμε πρέπει να αξιοποιήσουμε συλλογικά τη δυνατότητα που μας δίνει η επιστήμη. Μέρος της προσπάθειας αυτής είναι ο εμβολιασμός επαγγελματικών ομάδων, όπως οι υγειονομικοί, που δραστηριοποιούνται σε τομείς αυξημένης ευθύνης τόσο απέναντι στον εαυτό τους όσο και απέναντι στην κοινωνία, στον συνάνθρωπο, στην Πατρίδα μας» τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.