ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το σχόλιο Γεωργιάδη για τη διαγραφή Μπογδάνου και τον...έναν αρχηγό

10:04 - 06 Οκτ 2021 | Πολιτική
Το σχόλιο Γεωργιάδη για τη διαγραφή Μπογδάνου και τον...έναν αρχηγό
Ορθή χαρακτήρισε την απόφαση για διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Η απόφαση ελήφθη θυμίζουμε, με αφορμή αντικομμουνιστικές δηλώσεις του κ. Μπογδάνου στη Βουλή κι έπειτα από έντονη παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, καθώς στην Ολομέλεια ήταν υπό συζήτηση η νέα ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε:

“Ο Μπογδάνος έκανε πολύ μεγάλο λάθος, παρά το ότι το συμπαθώ και είναι φίλος μου, αποφάσισε χθες να αλλάξει την ατζέντα για λόγους που δεν καταλαβαίνω. Την τελευταία φορά τον υποστήριξα για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με λίστα με τα παιδιά. Όμως όταν είμαστε στην πολιτική φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος τα παραβίασε” είπε και πρόσθεσε πως αυτό που προέχει είναι “η ενίσχυση της Ελλάδος, η αμυντική μας θωράκιση, και αυτό πρέπει να συζητάμε και όχι ζητήματα ιστορικού ενδιαφέροντος”.

Για το ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Μπογδάνου και από το κόμμα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο. Πρόσθεσε πως το σημαντικό είναι να καταλάβει ο κ. Μπογδάνος το λάθος που έκανε.

Σε ερώτημα αν σε περίπτωση μεταμέλειας, ο κ. Μπογδάνος μπορεί να επιστρέψει στην ΚΟ της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως η ΝΔ έχει έναν και μόνο αρχηγό τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος και αποφασίζει. "Η ΝΔ έχει έναν αρχηγό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτός αποφασίζει και δεν μου αρέσει να εμφανίζονται άλλοι ως αρχηγοί", πρόσθεσε με νόημα. Το καρφί αυτό ενδεχομένως να πήγαινε στον κ. Δένδια.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:08 - 06 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.