ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτσας: Καμιά σκέψη για νέα μέτρα και lockdown

12:24 - 27 Νοε 2021 | Πολιτική
Κατηγορηματικός για άλλη μια φορά ότι δεν πρόκειται να γίνει lockdown, ούτε να ληφθούν νέα μέτρα αφού τα υπάρχοντα αποδίδουν εμφανίστηκε το Σάββατο (27/11) στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας μίλησε για το ταξίδι του πρωθυπουργού σε περιοχές της Μακεδονίας και της Ηπείρου, όπου τον συνοδεύει και αναφέρθηκεστα σημαντικά έργα που εξαγγέλθηκαν, με κυριότερο το επενδυτικό πακέτο για την απολιγνιτοποίση ύψος 7 δισ. ευρώ, το οποίο «θα δώσει ανάσα στην αβεβαιότητα των κατοίκων της περιοχής μέχρι να κλείσει και η τελευταία λιγνιτική μονάδα».

Αναφέρθηκε επίσης στο έργο της σύνδεσης Ιωαννίνων – Κακαβιάς, αλλά και της παραλίμνιας οδού στα Ιωάννινα, με προϋπολογισμό 12 εκατ. ευρώ και χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Σχολιάζοντας την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία και την ακρίβεια, επεσήμανε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική πρόταση.

Ερωτηθείς για τον αν η τηλεργασία στο Δημόσιο που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα πλάνα της Κυβέρνησης, απάντησε ότι δεν υπάρχει καμιά τέτοια σκέψη και το μέτρο της κλιμακωτής προσέλευσης που εφαρμόζεται, έχει βοηθήσει στην αποσυμφόρηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο κ. Πέτσας ήταν κατηγορηματικός στη συνέχεια λέγοντας πως δεν υπάρχει καμιά σκέψη για νέα μέτρα και για κανένα lockdown, καθώς τα νέα μέτρα δείχνουν να φέρνουν αποτελέσματα, αφενός με τηνσταθεροποίηση των επιδημιολογικών δεδομένων και αφετέρου με την αύξηση των ραντεβού για εμβολιασμό.

Τέλος, εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας, προβλέποντας ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου θα υπάρξει απότομη αποκλιμάκωση τως επιδημιολογικών δεδομένων.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.