ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΙΝΑΛ: Φουντώνει η μάχη μετά τη στήριξη Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη

19:25 - 07 Δεκ 2021 | Πολιτική
ΚΙΝΑΛ: Φουντώνει η μάχη μετά τη στήριξη Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη
«Πολιτικά αναμενόμενη» χαρακτηρίζουν από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Σημειώνουν πως η δήλωση στήριξης Λοβέρδου στον Ανδρουλάκη και οι... αιχμές για τον Παπανδρέου «δεν προκαλούν καμία έκπληξη».

«Όμως, οι προοδευτικοί πολίτες που στήριξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο, έχουν τώρα επιλογή, την προοδευτική πρόταση του Γιώργου  Παπανδρέου», προσθέτουν άτομα του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού.

Από τη μεριά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, αν και έχει σαφές πλεονέκτημα, καλεί τον κόσμο να επαναλάβει τη στήριξή του και τη δεύτερη Κυριακή.

Οι τόνοι, πάντως, ενόψει του β' γύρου έχουν ανέβει με πρωτοβουλία Παπανδρέου, ο οποίος κατηγόρησε για τις θέσεις του τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος απάντησε σε αιχμηρό τόνο, κάνοντας λόγο για fake news του πρώην πρωθυπουργού.

Παράλληλα, στο παρασκήνιο γίνονται ζυμώσεις για τη διεξαγωγή debate ανάμεσα στους δύο υποψηφίους, πριν από τις κάλπες της 12ης Δεκεμβρίου. Ο κ. Παπανδρέου άλλαξε στάση και τάσσεται τώρα υπέρ των debate και αναζητείται ημερομηνία. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει κανονίσει πολλές ομιλίες εκτός Αθήνων και δεν είναι βέβαιο αν τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή. Γίνονται πάντως διαβουλεύσεις, ώστε να υπάρξει έστω ένα debate πριν από τη δεύτερη Κυριακή.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 20:24 - 07 Δεκ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.