ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη με δημοσιογράφο του Bloomberg για τα τεστ

12:11 - 18 Ιαν 2022 | Πολιτική
Αντιπαράθεση Γεωργιάδη με δημοσιογράφο του Bloomberg για τα τεστ
Αντιπαράθεση στο Twitter με ελληνίδα δημοσιογράφο του Bloomberg είχε το πρωί της Τρίτης (18/1) ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αφορμή η τιμή των rapid test.

Η διαμάχη ξεκίνησε με ένα άρθρο που πόσταρε ο υπουργός Ανάπτυξης, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν πως στη Βρετανία το rapid test κοστίζει 30 λίρες.

Η δημοσιογράφος, Λουκία Γυφτοπούλου, σχολίασε επικριτικά την ανάρτηση, αναφέροντας πως «τα ραπιντ τεστ είναι δωρεάν» στη Βρετανία.  Κάλεσε δε τον υπουργό "να κάνει την έρευνά του".

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ως εξής: «Κυρία μου τώρα μίλησα με το ΗΒ. Rapid Τεστ όχι pcr έδινε δωρεάν το Κράτος εκεί για τα παιδιά του σχολείου μόνον και τους βαρέως πάσχοντες. Σήμερα έχουν εξαντληθεί. Όλοι οι υπόλοιποι τα αγοράζουν 30£ περίπου ενώ εδώ έχουμε πλαφόν στα 10€».

Τότε, η δημοσιογράφος επανήλθε παραθέτοντας λινκ από τη σελίδα της βρετανικής κυβέρνησης και έγραψε: "Όλες οι σχετικές πληροφορίες υπάρχουν εδώ. Εγώ προσφέρθηκα να σας ενημερώσω. Τα ραπιντ τεστ είναι απολύτως δωρεάν για τους πολίτες στην Αγγλία κ παρέχονται από το κράτος. Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια".

{https://twitter.com/loukia_g/status/1483243487483109376}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.