ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έντονη κριτική της αντιπολίτευσης για το σποτ με τα Rafale

10:32 - 19 Ιαν 2022 | Πολιτική
Έντονη κριτική της αντιπολίτευσης για το σποτ με τα Rafale
Κριτική στην κυβέρνηση, με αφορμή σποτ για την έλευση των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale στην χώρα μας, το οποίο καταλήγει με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας, ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Τα Rafale αγοράστηκαν - με ευρύτερη συναίνεση - από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι από το ταμείο της ΝΔ», τονίζει ο ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης και σχολιάζει ότι «η κομματική οικειοποίηση τους - με το χθεσινό σποτ - δείχνει το πώς αντιλαμβάνονται τους αμυντικούς μας εξοπλισμούς. Ως μέσο μικροπολιτικής προπαγάνδας. Όχι».

Αντίστοιχα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται: «Με χρήματα της Νέας Δημοκρατίας αγοράστηκαν κ. Μητσοτάκη;».

Σχολιάζεται επίσης ότι τα έξι αεροσκάφη θα πετάξουν πάνω από την Ακρόπολη, ενώ η κυβέρνηση δια του υπουργού Άμυνας προσκάλεσε στην εκδήλωση μόνο τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, αγνοώντας τα κόμματα και τους αρχηγούς της!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με κοινή δήλωση του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας Θοδωρή Δρίτσα και του Αν. Τομεάρχη Γιώργου Τσίπρα κάνει λόγο για άθλια κομματική εκμετάλλευση της παραλαβής των νέων μαχητικών από τη Γαλλία. 

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 12:11 - 19 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.