ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρουλάκης: Θα ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης μομφής- Δεν ζητάμε εκλογές

20:35 - 27 Ιαν 2022 | Πολιτική
Ανδρουλάκης: Θα ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης μομφής- Δεν ζητάμε εκλογές
"Δεν πρόκειται να παρέχουμε καμία στήριξη σε αυτή την κυβέρνηση. Θα ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open το βράδυ της Πέμπτης (27/1) ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν κατηγορηματικός ως προς αυτό και το χαρακτήρισε "αυτονόητο", καθώς όπως είπε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε και στην πρόσφατη κακοκαιρία πως δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική.

Σημείωσε πως ο κ. Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει ένα υβριδικό κράτος, που δεν είναι λειτουργικό, καθώς έχει συγκεντρώσει υπερεξουσίες εντός του Μεγάρου Μαξίμου.

Πρόσθεσε, πάντως, πως "αυτό δεν σημαίνει πως στηρίζουμε τα μικροπολιτικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ". Αντίθετα, είπε "εμείς θα εκμεταλλευθούμε τη συγκεκριμένη κοινοβουλευτική διαδικασία για να καταθέσουμε αναλυτικές προτάσεις".

"Καταδικάζουμε την κυβέρνηση και θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής, αλλά θεωρώ αδιανόητο να ζητάμε εκλογές με 100 θανάτους την ημέρα. Με συμφέρει να γίνουν εκλογές αύριο το πρωί, αλλά βάζω πάνω απ' όλα το δημόσιο συμφέρον. Δεν ζητάω εκλογές, αλλά θα είμαι έτοιμος, όταν θα προκηρυχθούν", τόνισε ακόμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:19 - 27 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.