ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιμένει ο Πολάκης: «Μαύρο μνημείο» η αρχειοθέτηση της δίωξης Γεωργιάδη

20:26 - 01 Φεβ 2022 | Πολιτική
Επιμένει ο Πολάκης: «Μαύρο μνημείο» η αρχειοθέτηση της δίωξης Γεωργιάδη
Παρά την αγωγή που ανακοίνωσε πως θα καταθέσει εναντίον του ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Παύλος Πολάκης εδωσε συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Μετά την ένταση στη Βουλή και τις τοποθετήσεις τους, ο κ. Πολάκης έκανε αναρτήσεις στη σελίδα του στο facebook, στις οποίες αναφέρεται στο πόρισμα αρχειοθέτησης της υπόθεσης Γεωργιάδη σχετικά με τη Novartis.

Μεταξύ άλλων, γράφει:

Η διάταξη αρχειοθέτησης της δίωξης του Γεωργιάδη είναι ΜΑΥΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ για την Δικαιοσύνη!!!
 
-Ενώ περιλαμβάνει τις καταθέσεις των μαρτύρων που με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ λένε πως ο Γεωργιαδης πήρε από το ΦΡΟΥΖΗ ,σχεδόν δυο εκατομμύρια διακόσιες χιλιαδες ευρώ μετρητά σε βαλίτσες και φακέλους
 
-Ενώ ανακαλύπτουν αδιευκρίνιστες καταθέσεις ποσών στους λογαριασμούς του ίδιου ,της οικογενειας του και εταιρικών λογαριασμών που έχει με τον αδερφό του ,από το 2013 και μετά….
 
Αρχειοθετει τη δίωξη ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!
 
ΚΑΛΩ τα ΜΜΕ να δημοσιεύσουν το πόρισμα για να δει ο Ελληνικός λαός πως πανε να κουκουλώσουν την υπόθεση που με τις ΙΔΙΕΣ Η ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ,η Νοβαρτις ήρθε σε συμβιβασμό με την Αμερικανική Δικαιοσύνη και πλήρωσε 347 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ στο αμερικανικό δημόσιο «επειδή κυβερνητικοί αξιωματούχοι στην Ελλάδα δωροδοκήθηκαν και χειραγώγησαν τις τιμές των φαρμάκων της»!!!!!!"
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.