ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Σταύρος Κοντονής... στο δρόμο προς το ΚΙΝΑΛ

14:14 - 08 Φεβ 2022 | Πολιτική
Ο Σταύρος Κοντονής... στο δρόμο προς το ΚΙΝΑΛ
Δηλώσεις, με τις οποίες... φλερτάρει με το ΚΙΝΑΛ κάνει το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Κοντονής.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Αντιθέσεις» του Action 24, εμφανίστηκε επικριτικός για το κόμμα στο οποίο ανήκε σχεδόν σε κάθε επίπεδο. Κατηγόρησε δε τον Αλέξη Τσίπρα για πολιτική αναξιοπιστία και ρητορική παροχολογίας που έχει κουράσει την κοινωνία.

Ο Σταύρος Κοντονής παραδέχθηκε πως βλέπει με... καλό μάτι το ΚΙΝΑΛ και ανέφερε ότι το ενδιαφέρον έχει προκύψει για τον ίδιο, αλλά και για ένα ευρύτατο ακροατήριο της δημοκρατικής παράταξης λόγω της εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Ο κ. Κοντονής υποστήριξε ότι ο ίδιος διαπιστώνει πως γίνεται μια τομή και εκθείασε προσωπικά τον Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τα ζητήματα με ιδιαίτερη σοβαρότητα και μέτρο.

«Η παρουσία Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι εξ ορισμού θετική. Από δω και πέρα όμως θα πρέπει να παρατηρήσουμε και να δούμε ποιο θα είναι το πολιτικό πρόγραμμα, πώς θα συγκροτηθεί αυτός ο πολιτικός φορέας, ποιες θα είναι οι συμμαχίες που θα οικοδομήσει με βάση το πολιτικό του πρόγραμμα», προσέθεσε.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο να ενταχθεί στο ΚΙΝΑΛ, ο Σταύρος Κοντονής είπε ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να στηρίξει και να ψηφίσει ΚΙΝΑΛ, αιτιολογώντας το με ένα χοντρό καρφί για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Διότι αυτή την ώρα θεωρώ ότι όποιος ασχολείται με τον ΣΥΡΙΖΑ χάνει την ώρα του -και βλέπετε τι γίνεται αυτή την περίοδο με την εσωκομματική διαδικασία που ακολουθείται».

Ακολούθως μάλιστα, σχετικά με το ενδεχόμενο ένταξής του στο ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ευθέως ότι, ναι, υπό προϋποθέσεις «θα συζητούσα ευχαρίστως μια τέτοια πρόταση».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.