ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσαβούσογλου για Δένδια: Μοναδικό του χόμπι η δυσφήμιση της Τουρκίας

18:28 - 26 Φεβ 2022 | Πολιτική
Τσαβούσογλου για Δένδια: Μοναδικό του χόμπι η δυσφήμιση της Τουρκίας
Την αντίδραση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, πυροδότησε η ανάρτηση του Νίκου Δένδια αναφορικά με την εισβολή στην Ουκρανία και το απαραβίαστο των συνόρων.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τσαβούσογλου επιτίθεται κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών για την κριτική που άσκησε με τις τελευταίες δηλώσεις του κατά της Τουρκίας. Μάλιστα ο κ. Τσαβούσογλου ανάρτησε τις δηλώσεις του κ. Δένδια στον λογαριασμό του.

«Μόνο επιζήμιο θα είναι για την Τουρκία να επιχειρήσει να αξιοποιήσει καιροσκοπικά τη συγκυρία στην Ουκρανία και ενώ η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της τήρησης του Διεθνούς Δικαίου και του απαραβίαστου των συνόρων». Σχολιάζοντας τις παραπάνω δηλώσεις, ο Τσαβούσογλου απαντά: «Ενώ ο κόσμος είναι επικεντρωμένος στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στην #Ουκρανία, ο φίλος μου ο Νίκος επικεντρώνεται στο μοναδικό του χόμπι: Δυσφήμιση της Τουρκίας υπό οποιαδήποτε συνθήκη. Τέτοια αφοσίωση και τόση προσπάθεια για τέτοιες ανοησίες. Τόσο λυπηρό!».

{https://twitter.com/MevlutCavusoglu/status/1497572120968273925}

Τελευταία τροποποίηση στις 18:31 - 26 Φεβ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.