ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιθεώρηση Μητσοτάκη σε υπουργεία- Ξεκινάει από το Τουρισμού

09:05 - 27 Απρ 2022 | Πολιτική
Επιθεώρηση Μητσοτάκη σε υπουργεία- Ξεκινάει από το Τουρισμού
Το υπουργείο Τουρισμού.θα επισκεφτεί στις 17:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ξεκινά έναν κύκλο επισκέψεων σε υπουργεία.

Ο Πρωθυπουργός θέλει να ενημερωθεί από τους υπουργούς για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και φυσικά να υπογραμμίσει πως περιμένει να τρέξουν γρήγορα όλες οι υποθέσεις.

Ο Τουρισμός βρίσκεται ασφαλώς σε περίοπτη θέση, καθώς μπαίνουμε και επίσημα πια σε τουριστική περίοδο και γι΄αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ξεκινήσει από αυτό το υπουργείο τον κύκλο των επισκέψεων.

Σε χθεσινή του συνέντευξη ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον ρυθμό των κρατήσεων και των προκρατήσεων που, σύμφωνα με τα στοιχεία, παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις. Ανέφερε ακόμη πως «ο τουρισμός πήγε εξαιρετικά καλά τις άγιες ημέρες του Πάσχα σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 325.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα αυτές τις μέρες». Όπως εξήγησε, οι πληρότητες στους δημοφιλείς προορισμούς κυμάνθηκαν πολύ πάνω από το 85% - 90% με μεγάλη παρουσία των ξένων επισκεπτών. 

«Είναι μια πολύ αισιόδοξη εικόνα για τη χώρα και την προσπάθεια για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας» είπε ο υπουργός Τουρισμού, υπογραμμίζοντας ότι το υπουργείο «δούλεψε σκληρά ώστε η τουριστική σεζόν να ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ».

«Είμαστε ακόμα στην αρχή, καθώς αναμένουμε και δεύτερο κύμα το επόμενο τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο» δήλωσε.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.