ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέσσερις γυναίκες της κυβέρνησης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

13:53 - 08 Ιουν 2022 | Πολιτική
Τέσσερις γυναίκες της κυβέρνησης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Τέσσερις γυναικείες υποψηφιότητες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για τις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε την Τετάρτη (8/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός επιμένει ότι οι εκλογές θα γίνουν σε έναν χρόνο, ωστόσο, είναι δεδομένο πως στη ΝΔ ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει ώστε οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες να ξεκινήσουν έγκαιρα την προεκλογική τους εκστρατεία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6), με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα γαλάζια ψηφοδέλτια στις επικείμενες εκλογές, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Πειραιώς, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα στην Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής και η δικηγόρος, πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήρθε σε συνέχεια των αντίστοιχων για τις υποψηφιότητες του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.