ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνική επιτυχία» Μητσοτάκη η πρωτιά σε ακρίβεια, χαμηλούς μισθούς

17:55 - 10 Ιουν 2022 | Πολιτική
ΣΥΡΙΖΑ: «Εθνική επιτυχία» Μητσοτάκη η πρωτιά σε ακρίβεια, χαμηλούς μισθούς
Τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη έριξε για άλλη μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα είπε για «εθνικές επιτυχίες» της κυβέρνησης.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει δηκτικά τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι η χώρα μας είναι πρώτη σε θανάτους από κορονοϊό στην Ευρώπη, αλλά και στην ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα, ενώ αναφέρεται και στους χαμηλότερους μισθούς.

«Ο κος Μητσοτάκης μιλάει για εθνικές επιτυχίες. Ενδεχομένως να εννοεί την αρνητική πρωτιά στους θανάτους από κορονοϊό στην Ευρώπη ή τη πρωτιά στην ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα, στα τρόφιμα. Ενδεχομένως να εννοεί και το χαμηλότερο μισθό.

Σε κάθε περίπτωση προϋπόθεση για να μας συμβούν όλα αυτά ήταν η εξαπάτηση της μεσαίας τάξης και η εκλογή του στην πρωθυπουργία.

Προϋπόθεση όμως για κοινωνική Ειρήνη και προκοπή, για αληθινές εθνικές επιτυχίες και όχι για διαρκή ένταση και εθνικές υποχωρήσεις, θα είναι η πολιτική αλλαγή στις επόμενες εκλογές και μια προοδευτική κυβέρνηση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.