ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναγιωτόπουλος- Ακάρ «διασταυρώθηκαν» στο ΝΑΤΟ- Η ατάκα του Έλληνα υπουργού

13:54 - 16 Ιουν 2022 | Πολιτική
Παναγιωτόπουλος- Ακάρ «διασταυρώθηκαν» στο ΝΑΤΟ- Η ατάκα του Έλληνα υπουργού
Μία πολύ σύντομη συνομιλία είχαν την Πέμπτη (16/6) το μεσημέρι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας.

Μετά την «οικογενειακή» φωτογραφία των υπουργών, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος προσέγγισε τον Χουλουσί Ακάρ και αντάλλαξαν μία χειραψία.

Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται πως δεν είχαν πολλά να πουν, ωστόσο, συνεργάτες του Έλληνα υπουργού μεταφέρουν πως το κλίμα δεν ήταν αρνητικό.

«Δεν μπορούμε να πάμε έτσι», είπε κατά πληροφορίες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στον Τούρκο ομόλογό του, αναφερόμενος στην όξυνση των λεκτικών προκλήσεων από την πλευρά της Άγκυρας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στον Τούρκο ομόλογό του, πως οι εντάσεις πρέπει να σταματήσουν οι εντάσεις και οι προκλήσεις καθώς και οι παραβιάσεις και οι λεκτικές επιθέσεις από την πλευρά της Τουρκίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Χουλουσί Ακάρ άκουσε τις παρατηρήσεις ωστόσο δεν φαίνεται να τοποθετήθηκε σχετικά. 

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το OPEN οι Τούρκοι ήταν αυτοί που έριξαν τους τόνους και ζήτησαν συνάντηση, που εκτός απροόπτου θα γίνει το απόγευμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:15 - 16 Ιουν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.