ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pulse: Η ακρίβεια προβληματίζει τους πολίτες-Σε «δεύτερη μοίρα» οι υποκλοπές

20:39 - 22 Σεπ 2022 | Πολιτική
Pulse: Η ακρίβεια προβληματίζει τους πολίτες-Σε «δεύτερη μοίρα» οι υποκλοπές
Το δεύτερο μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης της Pulse μετέδωσε απόψε (22/9) στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων ο ΣΚΑΪ, αναδεικνύοντας τους προβληματισμούς των Ελλήνων για την καθημερινότητά τους.

Η έρευνα ανέδειξε σε συντριπτικό ποσοστό τις αγωνίες των Ελλήνων πολιτών για την ακρίβεια και την ενέργεια, κατά κύριο λόγο, αλλά και για τα ελληνοτουρκικά, με τις διαδοχικές απειλές και τις προκλητικές ενέργειες των γειτόνων. Σε μικρότερο ποσοστό, αλλά σημαντικό, απασχολούν και οι υποκλοπές.

Στις απαντήσεις τους, οι Έλληνες αγωνιούν για τα ενεργειακά, με κορυφαίο το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και τις τιμές στα σούπερ μάρκετ, καθώς το κόστος της αγοράς τροφίμων έχει αυξηθεί επίσης σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το 39% αξιολογεί θετικά την παρουσία του πρωθυπουργού και το 44% αρνητικά.

Αρνητικό είναι το ποσοστό αξιολόγησης για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αξιολογήθηκε θετικά από το 33% των ερωτηθέντων, ενώ το 46% αξιολόγησε αρνητικά την παρουσία του.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:31 - 22 Σεπ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.