ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη- Σπίρτζη: Είστε πράκτορες του Ερντογάν στην Ελλάδα

13:16 - 15 Νοε 2022 | Πολιτική
Άγρια κόντρα Γεωργιάδη- Σπίρτζη: Είστε πράκτορες του Ερντογάν στην Ελλάδα
Συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι τόνοι στην πολιτική σκηνή της χώρας με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων. Αυτή τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ με τον δεύτερο να υπαινίσσεται ακόμα και...διασυνδέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δύο πολιτικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» με τον Υπουργό Ανάπτυξης να ξεσπά εξαιτίας της στάσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, στο θέμα της αμυντικής συμφωνίας με την Γαλλία για τα Rafale.

Yπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης σε συνέντευξή του μέσα στην ημέρα, κατέστησε το θέμα ως υψίστης σημασίας για την ασφάλεια στο Αιγαίο και τη θωράκιση απέναντι στην Τουρκία, ενώ δήλωσε πως ένιωσε ντροπή με την πράξη του Αλέξη Τσίπρα, να ενημερώσει τον Γάλλο Πρέσβη ότι ο ίδιος «θα τινάξει τη συμφωνία στον αέρα», υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση οφελεί μόνο τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά την παρουσία του στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» αντέτεινε προς τον κ. Σπίρτζη:

«Ντρέπομαι για την πράξη του Τσίπρα. Ο μόνος που χαίρεται είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Είστε επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα. Παίζετε τον πράκτορα του Ερντογάν στην Ελλάδα. Δεν τον παίζετε, είστε», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.
 
«Γι’ αυτό μας παρακολουθούσατε; Επειδή είμαστε πράκτορες του Ερντογάν;» απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης.
 
Ο κ. Γεωργιάδης ανταπάντησε, λέγοντας: «Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν! Εσείς πήγατε στον εισαγγελέα και η λίστα που βγάλατε είχε εμένα μέσα, όχι εσάς».
 
Τελευταία τροποποίηση στις 14:05 - 15 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.