ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές-Η ΝΔ θα είναι πρώτη

14:15 - 26 Νοε 2022 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές-Η ΝΔ θα είναι πρώτη
Στα διλήμματα των εκλογών καθώς και στο ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη και αυτοδύναμη το 2023, αναφέρθηκε από την Καλλιθέα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός συνομιλώντας με πολίτες στην Καλλιθέα, αφού τους ευχαρίστησε για τη στήριξη στη ΝΔ, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εκλογές του 2023.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη στην παράταξη της ΝΔ. Εντυπωσιάζομαι από την προσέλευσή σας. Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές και δικαιολογημένα θα έλεγα καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023 που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη», υπογράμμισε αρχικά.

«Και είμαι σίγουρος, φίλες και φίλοι, ότι ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευτεί και πάλι, διότι ήμασταν συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και διότι κρατήσαμε σταθερό το τιμόνι του σκάφους της πατρίδας μας σε πολύ ταραγμένα νερά», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Δεν πρέπει να γίνουν ξανά λάθη

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «δεν πρέπει να ξαναγίνουν λάθη της προηγούμενης τετραετίας. Θέλει πολύ προσοχή τι θα ψηφίσουν οι πολίτες στις κάλπες». Παράλληλα ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως «η πορεία της χώρας με μία λάθος επιλογή μπορεί να αντιστραφεί και όλα να γκρεμιστούν. Τα διλήμματα είναι ξεκάθαρα, θα πηγαίνουμε μπροστά ή θα γυρίσουμε στο παρελθόν;

Θα στηρίζουμε την πραγματική οικονομία ή μία ισοπεδωτική λογική αύξησης φόρων για να τσακίσουμε τη μεσαία τάξη; Θα στηρίζουμε έμπρακτα της Ενοπλες Δυνάμεις ή θα ρισκάρουμε τις συμφωνίες που έχουν υπογράψει».

Το μήνυμα για τις γυναίκες

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε και το αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας όπου με αφορμή τη λειτουργία γραφείου αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική αστυνομία στην αντιμετώπιαη τέτοιων περιστατικών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.