ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονόμου: Η συμπόρευση του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνεται

16:42 - 16 Δεκ 2022 | Πολιτική
Οικονόμου: Η συμπόρευση του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνεται
Τα βέλη του στον Νίκο Ανδρουλάκη για την τοποθέτησή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου κάνει λόγο για συμπόρευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι η «πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη».

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει:

«Η τροχιά συμπόρευσης του κ. Ανδρουλάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται ταχύτατα και κλιμακώνεται. Ζητά από τη μια να οδηγηθεί η Νέα Δημοκρατία στην Αντιπολίτευση και ταυτόχρονα να σχηματισθεί Κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή. Με ποιον τρόπο άραγε; Παρότι οι απόψεις του προδίδουν πρωτοφανή πολιτική τρικυμία, η οποία τον οδηγεί να λέει πράγματα ασυνάρτητα και αντιφατικά, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η πρόταση του κ. Ανδρουλάκη για το αύριο της χώρας είναι ουσιαστικά η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη. Όνειρα μπορούν, βέβαια, να κάνουν όλοι. Ακόμα και αν για τους πολλούς δεν είναι απλώς παρωχημένα, αλλά σκέτος εφιάλτης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.