ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και η Φωτεινή Μπακαδήμα

14:37 - 21 Δεκ 2022 | Πολιτική
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και η Φωτεινή Μπακαδήμα
Μετά τη χθεσινή(20/12) προσχώρηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, άλλη μια ανεξάρτητη βουλευτής, η Φωτεινή Μπακαδήμα ακολουθεί την ίδια διαδρομή.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο υπήρξαν εκλεγμένες βουλευτές με το ΜέΡΑ 25, προτού αποχωρήσουν και ανεξαρτητοποιηθούν. Η προσχώρηση της κ. Αδαμοπούλου στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοινώθηκε χθες από τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, ενώ με σημερινή του(21/12) επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ενημερώνει και για την κ. Μπακαδήμα.

Η επιστολή έχει ως εξής: 

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Τασούλα Κωνσταντίνο

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής η Ανεξάρτητη Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, προσχωρεί και εντάσσεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Με εκτίμηση,

Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία, η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!».

{https://twitter.com/atsipras/status/1605525982701506561}

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.